Over

Liev gastouderopvang staat voor een liefdevolle, integere, eigentijdse en vriendelijke opvang voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar oud.

Mens en natuur

Het belang van mens en natuur staat centraal bij Liev. Er wordt gewerkt met vier thema’s, de vier seizoenen en de daarbij behorende feesten. Spelen met natuurlijke materialen wordt zoveel mogelijk aangeboden. De leefruimte is zo ingericht, dat het duidelijk is in welk seizoen wij ons bevinden. Buiten spelen is dan ook een belangrijk onderdeel van het dagritme. Net als liedjes zingen en voorlezen. Ook de buitenruimte is zo ingericht dat er elk seizoen weer iets nieuws valt te zien en te leren.

Liev vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan elk kind en elk kind in zijn of haar waarde te laten. Ieder kind heeft zijn eigen ritme en zijn eigen voorkeuren. Liev probeert het voor ieder kind zo aangenaam mogelijk te maken. Gezelligheid, educatieve activiteiten, ruimte voor vrij spel en gezonde voeding worden hierin afgewisseld.

Door de huiselijke sfeer, een kleine groep en de ruime opleidingsachtergrond en ervaringen biedt Liev een bijzondere opvang aan.

Liev is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 uur tot 17.30 uur. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij, dus wees er snel bij!

Seizoenen

Wie is Liev?

Mijn naam is Merle de Greef. Ik ben getrouwd met Robert en samen hebben wij een dochtertje.

Tijdens mijn studies MBO Sociaal Pedagogisch Werk én HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming, heb ik mij gespecialiseerd in het werken met kinderen. Een passie voor dit vak was al jong ontdekt. Vol liefde en overgave stortte ik mij op mijn studies.
Na mijn HBO studie ben ik gaan werken in de kinderopvang. Eerst als peuterspeelzaalleidster, later op de buitenschoolse opvang en dagopvang. Diverse kinderen, met diverse achtergronden kwam ik tegen. Ik had de behoefte om hen beter te begrijpen en om hen beter te kunnen begeleiden. Ik ben daarom de opleiding voor kindercoach gaan volgen. Inmiddels mag ik ook deze titel op mijn naam schrijven.

Nu ik zelf moeder ben heb ik de behoefte om mijn eigen pad te gaan volgen. Ik wil graag een opvang openen die al het positieve bezit wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren.

Daarom heb ik Liev Gastouderopvang in het leven geroepen.

Merle

Goedgekeurd door de GGD

Liev Gastouderopvang is door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten kun je lezen in het kwaliteitsrapport.

Op zoek naar liefdevolle gastouderopvang?
Contact